Birds er det ottende nummer på After The Gold Rush, Youngs tredje studiealbum, der udkom i september 1970.

I Am A Child

I Am A Child er skrevet mens Young var en del af Buffalo Springfields, og er med på Buffalo Springfield albummet Last Time Around fra 1968.

A Man Needs A Maid
After The Gold Rush
Ambulance Blues
Cinnamon Girl
Comes A Time
Cowgirl In The Sand
Dance Dance Dance
Don’t Let It Bring You Down
Down By The River
From Hank To Hendrix
Harvest Moon
Heart of Gold
Hey Hey, My My
I Am A Child
Journey Through The Past
Like A Hurricane
Long May You Run
Love In Mind
Mr. Soul
Nowadays Clancy Can’t Even Sing
Old Laughing Lady
Old Man
On The Way Home
Out On The Weekend
Rockin’ In The Free World
See The Sky About To Rain
Southern Man
Sugar Mountain
Tell Me Why
The Loner
The Needle And The Damage Done